+45 29 90 02 02 birte@yinogyanghuset.dk

EPINUTRIC-serien 
 
I helsekostbutikken har jeg valgt at prioritere EPINUTRIC-serien, der bygger udelukkende på naturlige råvarer, så kroppen genkender byggestenene fra vores normale kost, fordi jeg tror på, at netop disse rene råvarer hurtigt vil kunne optimere dit velvære.

EPINUTRICS er et intelligent kosttilskud, der taler med tarm og celler. Næringsstofferne er af en naturlig og god kvalitet, der betyder, at både tarm og celler kan genkende ingredienserne, som om det var mad. Og kroppens celler foretrækker noget de kan genkende. I en hverdag, hvor vi ikke altid får den rigtige kost og ernæring, kan det være en god ide at tage kosttilskud, bl.a. for at forebygge, at vi på et senere tidspunkt skulle få mangler. 

EPINUTRICS er et 100% naturligt kosttilskud, der er helt rent fremstillet i det nordlige Norge, hvor solen skinner 24 timer i døgnet gennem den arktiske sommer. Dette - kombineret med en patentetisk symbiotisk koloni af gavnlige bakterier og mælkesyrebakterier - får tarm og celler til at "tale sammen". 

Ingredienserne er håndplukket i naturen i nordlige bjerge og dale, hvor der er mindst forurening. Ud over vitaminer og mineraler og de ovennævnte bakterier og mælkesyrebakterier indeholder de og essentielle aminosyrer, der er med til at åbne cellernes døre, så kosttillkuddene bliver optaget og udnyttet 100 %.