+45 29 90 02 02 birte@yinogyanghuset.dk

Allergibehandling

ALLERGIBEHANDLING
 

Allergi er en uhensigtsmæssig reaktion i dit immunforsvar på noget ganske uskyldigt. Hvordan kan f. eks. pollen være farlig for kroppen og derfor kræve at dit immunsystem går i gang med den helt store bekæmpelse af pollen. når du har været udsat for dette?

Og hvorfor reagerer vi så ikke allesammen på det samme pollen?

Og hvorfor reagerer vi aldrig første gang vi møder et pollen, men måske først den 2. gang eller gang nr. 50 ?

Vores krop og vores psyke er meget tæt knyttet, og vores immunsystem og vores psyke er specielt meget knyttet sammen. 

I denne allergibehandling indgår ikke medicin, men i stedet en "jagt" på at finde, hvilken situation du befandt dig i, da du blev allergisk allerførste gang. Det er ikke sikkert at du havde en reaktion, men din hjerne husker hvilken situation du var i. Det kunne f. eks. være at du spillede fodbold og blev udsat for en tackling eller en anden ubehagelig ting, samtidig med at der var græspollen i luften. I denne situation kan din hjerne have lavet en kobling til græspollen, der siger at dette da er ubehageligt, og derfor må immunsystemet reagere for at beskytte dig mod det ubehagelige. Derfor er det nødvendigt at finde tilbage til denne situation, og få din hjerne til at forstå, at den misforstod noget den gang.

Det kan godt kræve flere behandlinger, da du sikkert har været i flere situationer, og nogle udvikler også krydsallergier, der måske også skal behandles.
 
Måske ved du allerede hvad det er du reagerer på, ellers kan jeg hjælpe med at finde ud af det, ved hjælp af forskellige tests (ikke blodprøver). Der behøver ikke at være tale om pollenallergi, det kan også være fødevarer eller andet.