+45 29 90 02 02 birte@yinogyanghuset.dk

Behandlingsmuligheder

Velkommen til Yin og Yang Huset, hvor jeg vil gøre hvad der står i min magt for - i samarbejde med dig - at hjælpe dig, så du får det bedre fysisk og mentalt. 

 
Jeg tilbyder en bred vifte af behandingsmuligheder, og det er meget vigtigt, at vi finder den eller de behandlingsformer, der er den/de optimale for dig. For mig hænger krop og psyke rigtig meget sammen, og derfor er det vigtigt, at det er hele dig, vi kigger på. 

Dette gør jeg ved at optage en meget grundig journal, og i min behandling vil jeg inddrage både den vestlige og den østlige opfattelse af mennesket, sundhed og sygdom. Journal-optagelse er i øvrigt også et krav fra Sundhedsstyrelsen for at kunne være RAB-godjendt behandler, og et krav fra SKAT, for at der ikke skal lægges moms oveni behandlingsprisen. Men du har altid ret til at sige, at jeg ikke må gemme data på dig. 

I den vestlige opfattelse er der meget focus på kroppen og dens organer og samspillet mellem disse og i den østlige opfattelse tilføjer man også betydningen af energierne i kroppen, i form af energiforløb i meridianbaner og energiforløb mellem organerne, samt i meget højere grad også psykens og kroppens gensidige påvirkninger. Så for mig tilføjer den østlige opfattelse en rigtig god og uddybende opfattelse af den vestlige, og dermed gives en langt større mulighed for, at kunne komme bagved den grundlæggende problemstilling, så det ikke kun er symptombehandling der udføres, men også årsagsbehandling.

Behandlingen vil normalt strække sig over nogle gange, men det er meget individuelt, hvor mange behandinger der skal gives. Det kommer bl.a. selvfølgelig an på din alder, problemstillingen og hvor lang tid problemet har været der. Men det tager vi op til hver behandling, så du hele tiden selv er med. 

På de efterfølgende sider vil jeg beskrive de forskellige behandlingsformer, som jeg tilbyder, så du også føler dig klædt lidt på til at vi kan mødes. 

Hvis du selv booker en tid til behanding, skal du vælge den der hedder 1. behandling, hvor den grundige journaoptgelse foregår. Her vil du også få lavet en Cell Wellbeings test, der kan fortælle, om du har underskud af nogle vitaminer, mineraler mm, og vi kan evt. supplere med en VEGA-test, hvis vi skønner at det er nødvendigt. 
Det er vigtigt at du bliver behandlet for de problemstillinger du oplever, men det er også vigtigt, at fundamentet for, at din krop og din psyke kan fungere optimalt, er i orden. Og det betyder selvfølgelig at det "brændstof" du tilfører din "motor" skal være optimalt, så alle de små enheder (cellerne) i din krop kan yde deres bedste 100 %.