+45 29 90 02 02 birte@yinogyanghuset.dk

Zoneterapeut 2. år

Zoneterapeut, 2. år

210 lektioner + eksamen


Det 2. år består af følgende delemner/fag:

 

Behandling med zoneterapi:

Her er focus på den individuelle behandling af klienterne. Du lærer at vurdere og vælge hvilken behandling der vil være optimal hos den enkelte klient. Du lærer at vurdere det ud fra både den kinesiske medicin og den vestlige sygdomsopfattelse, og du vil føle dig rigtig godt klædt på til at komme ud og praktisere, når disse timer slutter.

Denne del udgør 114 lektioner.
 
 

Bifaget øreakupunktur:

I disse timer indgår både auriculoterapi og posturologi, og du vil lære at  bruge mange af de gammelkendte punkter, bl.a. de punkter der i dag kaldes NADA-punkter. Du vil lære at finde punkterne i ørerne dels vha pulsen, dels vha en punktsøger.

Denne del udgør 30 lektioner

 

Bifaget kranio-sacral terapi (grundgreb):

En del af de klienter, der kommer i din klinik, har problemer med hovedpine og spændinger i ryg, skulder og nakke. Derfor får du her de 10 grundgreb indenfor KST, så du kan hjælpe de klienter, der kommer i din klinik med de lettere symptomer.

Denne del udgør 30 lektioner

 

Psykologi, overbygning:

Disse timer omhandler meget forholdet mellem behandler og klient, så du føler dig godt rustet til at håndtere mange forskellige situationer. Du bliver bevidstgjort om dit eget reaktionsmønster, og hvordan samspillet vil være i forhold til forskellige klienter.

Denne del udgør 24 lektioner.
 
 

Klinikdrift:

Der er en del lovgivning omkring klinikdrift, både mht det rent fysiske og praktiske, mht reklamer mm og selvfølgelig også regnskabsmæssigt i forhold til SKAT (skat, moms mm). Der vil helt sikkert være spørgsmål, som du har brug for at få svar på. Dette får du rigtig godt styr på i løbet af disse 2 gange.

Denne del udgør 12 lektioner.

 

Eksamen:

Afslutningsvis skrives der en opgave på max. 20 sider + bilag, der beskriver et klientforløb på 6-8 behandlinger, samt analyserer vha de fag I har haft i løbet af uddannelsen. Dette foregår i de sidste uger af uddannelsen. Den afsluttende dag på uddannelsen vil det være denne opgave, som du skal forsvare mundtlig. 14 dage inden ligger der en 4 timers skriftlig prøve.

 

Hold:

Daghold: 2. år, Onsdage, start 18/08 2021 kl. 09.00 - 14.15
Aftenhold: 2. år, Onsdage, start 18/8 20221 kl. 16.30 - 21-45

Vi følger Folkeskolens ferier. Sidste undervisningsdag er 18/5 2022, og der er henholdsvis skriftlig og mundtlig eksamen  lørdag den 7/5 og lørdag den 21/5 2022 i dagtimerne.