+45 29 90 02 02 birte@yinogyanghuset.dk

Zoneterapeut 1. år

Zoneterapeut 1. år

222 lektioner:


Det første år på selve uddannelsen består af følgende delelementer. 

 

5-element, meridianbaner og organrelaterede muskler:

Vægten er her 5-element teorien og meridianbanerne og hvilke sammenhænge der er mellem mennesket og naturen der omgiver os, forklaret ud fra kinesisk medicin og teorierne om Yin og Yang. Herudover arbejder vi med organrelaterede muskler samt behandling af disse ved hjælp af triggerpunktsterapi. 

Denne del udgør 78 lektioner
 
 

Grundbehandling med zoneterapi:

Her vil du lære de 10 systemer, der udgør grundbehandlingen med zoneterapi. Du lærer at finde reflekspunkterne, og hvordan de skal behandles i forhold til hvilke problematikker, der er tale om.

Denne del udgør 96 lektioner

 

Kost, vitaminer og mineraler: 

Vi gennemgår både makro- og micronæringsstofferne samt deres betydning for kroppen. Herudover kigger vi på kostens sammensætning mht syre/basebalancen og kombinationer af kost i forhold til tarmen og dens evne til at optage næringsstoffer. Endelig gennemgår vi forskellige fødeemners positive og negative indflydelse på kroppen. Da det at omlægge sin kost, på den ene side ofte har en fantastisk positiv indflydelse på personens velbefindende, men på den anden side også ofte indebærer meget modstand hos personen, forventes det at du vil være parat til at omlægge din egen kost. Dette kan ofte være en fordel, når du senere  i din behandling af din klient kommer til at berøre dette emne.

Denne del udgør 30 lektioner.
 
 

Biopati og journaloptagelse:

Biopati er læren om, hvordan sygdom udvikler sig, set i forhold til, hvilke ressourcer det enkelte menneske er i besiddelse af, og hvilke påvirkninger det enkelte menneske udsættes for. Derfor er det af stor betydning, når en behandler forsøger at hjælpe sin klient, at "roden" eller "rødderne", der ligger til grund for ubalancer hos klienten, afklares. Et godt journaloptag er derfor vigtigt, og vil derfor blive øvet her, samt på resten af uddannelsen.

Denne del udgør 18 lektioner.

 

Hold:

Daghold: onsdage, starter den 2. september 2020 kl. 09.00
Aftenhold: onsdage, starter den 2. september 2020 kl. 16.30
Folkeskolernes ferier følges. Vi holder sommerferie fra uge 25 til og med uge 34.

 

 

Underviser:

Birte Mark


Du tilmelder dig enten et dag- eller et aftenhold.