+45 29 90 02 02 birte@yinogyanghuset.dk

Vridsted HelsekostI Vridsted Helsekost har du mulighed for at bestille produkter fra flere forskellige firmaer. Du er velkommen til at kontakte mig på birte@vridsted-helsekost.dk, hvis du har spørgsmål omkring produkter.

Jeg er ikke lagerførende af det hele, men bygger Vridsted Helsekost på principper om at holde udgifterne så langt nede som muligt og undgå lagerspild.

Derfor kan du skrive til mig på bestilling@vridsted-helsekost.dk og bestille de produkter du ønsker. Jeg svarer dig tilbage så hurtigt som muligt, om jeg har muligheden for at skaffe produktet hjem, hvornår jeg vil kunne have produktet hjemme, samt hvilken pris du skal betale. Du har bestilt produktet, når du har sendt mig en bekræftelse på mail samt har indbetalt det beløb du har bestilt varer for. 

Denne fremgangsmåde vil betyde, at du altid vil kunne få 10 % rabat i forhold til den vejledende udsalgspris, på det du bestiller.

Herudover vil du hver uge kunne finde et godt tilbud under ugens tilbud, hvor du kan spare 20 % på den vejledende udsalgspris.