+45 29 90 02 02 birte@yinogyanghuset.dk

Ugens tilbud - SPAR 20 % PÅ
EPA-GLA - fiskeolie fra BIOSYM:

 

120 kapsler: Vejledende udsalgspris 235,00 kr.  -  Pris i uge 13: 188,00 kr.   -  SPAR 47,00 kr.

240 kapsler: Vejledende udsalgspris 399,00 kr.  -  Pris i uge 13: 319,00 kr.  -  SPAR 80,00 kr. 


EPA-GLA+ er et bredt fedtsyre-produkt indeholdende fiskeolie i kombination med lægehjulkroneolie og flydende lecithin udvundet af rapsolie. I denne sammensætning får man et afbalanceret tilskud af Omega 3-6-7-9 fedtsyrer og fosfolipider.

EPA-GLA+® indeholder de lange flerumættede Omega-3 fedtsyrer EPA og DHA, som vi normalt kun får fra fisk.

EPA og DHA er essentielle fedtsyrer forstået på den måde, at de skal tilføres kroppen på samme måde som f.eks. vitaminer, da kroppen ikke selv kan danne disse livsvigtige byggesten.

 

De essentielle gavnlige Omega-3 fedtsyrer fra en af verdens reneste fiskeolier

EPA-GLA+® indeholder Omega-3 fedtsyrer fra fiskeolie i deres længste og mest umættede former – også kaldet EPA (eicosapentaensyre) og DHA (docosahexaensyre). Det er i form af EPA og DHA, at Omega-3 fedtsyrer virker i kroppen. De indgår i alle kroppens cellemembraner, hvor de har stor betydning for cellernes funktion. DHA er den vigtigste fedtsyre i hjernevævet, og øjets nethinde har et meget højt indhold af DHA. Den nye fiskeolie, der anvendes i EPA-GLA+®, er en af verdens reneste fiskeolier! Analyser har vist imponerende renhedsværdier. Fiskeolien har modtaget flotte anerkendelser af den uafhængige autoritet indenfor fiskeolie- IFOS – der stiller meget store krav i deres evaluering af fiskeolie.

Den høje kvalitet af fiskeolien skyldes flere årsager. En væsentlig faktor er, at olien fremstilles i moderne faciliteter under farmaceutisk kontrol. En anden årsag er den fulde integration og kontrol med produktionen fra fiskeriet til fremstillingen på fabrikken. Fiskeriet foregår i Stillehavet ved Sydamerika tæt på selve fabrikken. Fiskene er derfor friske, når de ankommer til den videre bearbejdning på fabrikken i modsætning til visse andre fiskeolier, hvor olien gennemgår dele af den videre bearbejdning i Europa, USA eller Kina. Endeligt er det værd at nævne, at det kun er ansjoser, der anvendes i fiskeolien, hvilket er muligt pga. den fulde integration beskrevet ovenfor.

 

Hjertet, hjernen og synet

EPA og DHA bidrager til, at hjertet fungerer normalt, og denne effekt opnås ved et dagligt indtag af 250 mg EPA og DHA (i alt). DHA bidrager desuden til at vedligeholde et normalt syn og en normal funktion af hjernen, og disse effekter opnås ved et dagligt indtag af 250 mg DHA.

 

Kolesterolniveau

Omega-6 fedtsyren Linolsyre indgår også i EPA-GLA+®. Linolsyre bidrager til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet. Denne effekt opnås ved et dagligt indtag på 10 g Linolsyre. EPA-GLA+® bidrager med 760 mg pr. dagsdosis på 4 kapsler.

 

Sikkerhed og kvalitet

Biosym var et af de første firmaer, som introducerede fiskeolie på det danske marked tilbage i 1980’erne. Vi har derfor meget stor ekspertise m.h.t. udvælgelse, sammensætning, fremstilling og ikke mindst kvalitetssikring af fiskeolier, og EPA-GLA+® er derfor lig med sikkerhed og kvalitet.

Fiskeolien i EPA-GLA+® er en af de reneste fiskeolier i verden, som af samme grund har vundet flere internationale priser de seneste år. Fiskeolien i EPA-GLA+® testes, som den eneste, for langt flere parametre end myndighederne kræver. Vi tester hvert enkelt batch, så man er sikret et kvalitetsprodukt med de rene, stabile fedtsyrer fra 3 værdifulde olier – i én kapsel.

EPA-GLA+® er en del af kvalitetsmærket, Biosym Pure®. Her giver Biosym forbrugerne en unik mulighed for at få indblik i kvaliteten og renheden af vores marine og plantebaserede olier. Renhedsanalyserne udføres af et uafhængigt laboratorium.