+45 29 90 02 02 birte@yinogyanghuset.dk

Tilbud i uge 10:

En forudsætning for en velfungerende krop er bl.a. en velfungerende tarm. Derfor er det meget vigtigt, at vi fodrer og plejer vores naturlige bakterier i tarmen, og det kan være rigtig godt at nære dem med fermenteret drik af mælkesyrebakterier og urter:Vita Biosa Ingefær:
Vita Biosa Ingefær er en økologisk fermenteret drik med 8 forskellige kulturer af aktive bifido- og mælkesyrebakterier, ekstrakt af ingefær, organiske syrer, samt udtræk af 19 urter, og det er netop kombinationen af syrer, levende mikroorganismer og urteudtræk, som gør Vita Biosa til noget helt unikt.

Vita Biosa Hyben:
Vita Biosa Hyben er en økologisk fermenteret drik med 8 forskellige kulturer af aktive bifido- og mælkesyrebakterier, ekstrakt af hyben og ingefær, organiske syrer, samt udtræk af 19 urter, og det er netop kombinationen af syrer, levende mikroorganismer og urteudtræk, som gør Vita Biosa til noget helt unikt.

Vita Biosa Hyben er 100% naturlig og har en frisk og syrlig smag.

Vita Biosa Aronia:
Vita Biosa Aronia er en økologisk fermenteret drik med 8 forskellige kulturer af aktive bifido- og mælkesyrebakterier, ekstrakt af solbær, blåbær og aronia, organiske syrer, udtræk af 19 urter samt økologisk Erythritol. Og det er netop kombinationen af syrer, levende mikroorganismer og urteudtræk, som gør Vita Biosa til noget helt unikt.

Vita Biosa Aronia er 100% naturlig og har en frisk og syrlig smag.

Vita Biosa Original:
Vita Biosa Original er en økologisk fermenteret drik med 8 forskellige kulturer afaktive bifido- og mælkesyrebakterier, organiske syrer, samt udtræk af 19 urter, og det er netop kombinationen af syrer, levende mikroorganismer og urteudtræk, som gør Vita Biosa til noget helt unikt. 
Vita Biosa Original er 100% naturlig og har en frisk og syrlig smag.

Alle drikke fåes i 3 forskellige størrelser:


500 ml: Normalpris 139 kr.  Tilbudspris i uge 10: 111 kr.

1 l: Normalpris 299 kr.    Tilbudspris i uge 10: 239 kr. 


3 l: Normalpris 479 kr.      Tilbudspris i uge 10: 383 kr.