+45 29 90 02 02 birte@yinogyanghuset.dk


APRIL MÅNEDS TILBUD:

SPAR 20 % PÅ ALLERGIBEHANDLING:


HØFEBER:
For mange starter allergi-sæsonen allerede nu, og for nogen varer allergi-sæsonen hele sommeren. 

FØDEVAREALLERGI:
Det kan være rigtig svær at finde den udløsende faktor, da den ofte har forsinket reaktion i forhold til høfeberen, hvor reaktionen ofte kommer med det samme. Denne type allergi er helårlig.

DYREALLERGI:
Dyrehår kan også være årsag til allergier, og også noget der er hele året.

GENERELT:
For alle allergener gælder, at ingen af dem normalt er "farlige", men noget, som vi mennesker og dyr alle skulle kunne leve med i fuld fordragelighed. Men allergikerens immunsystem tror, at de er farlige, og sørger for at udfylde sin opgave til fulde, nemlig at forsvare os. Oftest ligger der en misforståelse til grund, så immunsystemet simpelthen har taget fejl. Men det skal rettes, for at immunsystemet fremadrettet ikke reagerer igen. 

KRYDSALLERGI:
Opstår ofte, fordi nogle allergener ligner hinanden rigtig meget, så immunsystemet igen tager fejl, og reagerer uhensigtsmæssigt. 

BEHANDLINGEN:
Består i af forsøge at få immunsystemet til at ændre på sine "tropper", så angriberne ikke angiber uskyldige antigener. For at kune gøre dette, er man nødt til at finde ud af, hvorfor de ellergiske reaktioner oprindelig er opstået. Når årsagen er klarlagt, så kan selve behandlingen udføres. Måske kan det betyde, at du skal ændre på din kost, og måske kan det også være nødvendigt med en Candida-behandling, for at forebygge tilbagefald. 
 
 1. behandling koster 1.000 kr. og dækker faktisk 2 besøg, nemlig opstartsbehandling og så et kontrolbesøg.
Du får 20 % rabat i april måned, din pris er 800 kr. og du sparer 200 kr. 


Hvis det er en mere kompliceret allergi, kan det kræve flere behandlinger. 


Du kan ringe på 29 90 02 02 for at få en tid
Du kan skrive til birte@mark-zone.dk for at få en tid
Du kan selv booke en tid på denne hjemmeside