+45 29 90 02 02 birte@yinogyanghuset.dk

CORONA-GAVEKORT:

I denne tid er meget lukket ned, og vi ser ikke så mange mennesker, som vi plejer.
Mange må undvære den behandling, som de plejer at få hos deres terapeut, fordi de - som så mange andre - er blevet tvangslukket.
En del mennesker får stress-problemer bl.a. pga følelsen af ensomhed, og manglende tro på fremtiden.
Det er for mange en svær tid, og vi føler os lidt magtesløse.

Heldigvis er der også lys forude, og vi ved fra tidligere pandemier, at det er en begrænset tid vi taler om, altså at der kommer et tidspunkt ud i fremtiden, hvor tilstandene vil blive normale  igen. Sandsynligvis vil Coronaen altid være her, men vi og vores krop vil lære at leve med den, som vi har lært at leve med mange andre microorganismer gennem tiderne. 

Mens vi venter, kan vi tænke lidt frem i tiden, og glæde nogen som vi holder af, allerede nu. Det kan hjælpe med til, at tilværelsen måske bliver en anelse lettere.
 

 

Derfor får du fra nu, og indtil der åbnes op igen for behandlinger i mark-zone - altså hvor vi må mødes fysisk i klinikken - mulighed for at købe gavekort, hvor der ved indkøbet fratrækkes 20 %. Dvs at hvis du køber et gavekort til en værdi af 100 kr., skal du betale 80 kr. Undtagelsen for anvendelsen af gavekortet er til varekøb i Vridsted Helsekost, og til behandlinger hvor der er tale om månedens tilbud i mark -zone. Gavekortet kan bruges, når klinikken må åbne igen. 

Gavekortet kan du bruge til at glæde dig selv eller en ven eller veninde. Gavekortet kan afhentes efter aftale, eller fremsendes via mail. 

Ring til 29 90 02 02 eller skriv til birte@mark-zone.dk.