+45 29 90 02 02 birte@yinogyanghuset.dk

Ugens tilbud i uge 20:
Styrk bl.a. dit immunforsvar efter en lang, mørk vinter, også gerne inden du bliver vaccineret:
SPAR 20 % på både D-Sun og D-sun Forte, alle fra Biosym: 
 

På vores breddegrader er det primært i månederne april til oktober at vitamin D bliver dannet i huden, og denne evne til at danne vitamin D via sollys falder i øvrigt med alderen. Andre faktorer, der også påvirker dannelsen af vitamin D, er kosten, hudtypen, samt om man opholder sig meget indendørs.

Det er muligt at optage en mindre mængde vitamin D gennem kosten. Vitamin D findes naturligt i fede fisk, fiskeleverolier, æggeblommer, ost og andre fedtholdige mælkeprodukter.

Får man ikke tilstrækkeligt vitamin D gennem kosten, anbefaler de danske sundhedsmyndigheder dog, at man i vinterhalvåret supplerer med vitamin D fra kosttilskud. 

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at visse befolkningsgrupper, bl.a. gravide, ældre og personer, der klæder sig tildækket året rundt, tager et tilskud af vitamin D.

D-Sun fremstilles ved, at mættet fedt, lanolin, fra fåreuld bestråles med ultraviolette stråler i samme spektrum som solens stråler. Derved dannes det gavnlige vitamin D3 på samme måde som i huden, når vi udsættes for solens stråler.

D-Sun:

D-Sun indeholder vitamin D, der er udvundet ved samme proces, som foregår i huden, når vi opholder os i solens lune forårs- og sommerstråler. Serveret i små, synkevenlige vegetabilske kapsler.

D-Sun er med 20 µg vitamin D3 pr. kapsel. Vitamin D er et fedtopløseligt vitamin, og for at bidrage til en god udnyttelse, er der tilsat lecithin fra solsikkeolie i D-Sun.

Vitamin D bidrager til at vedligeholde normale knogler, bl.a. fordi vitamin D bidrager til en normal optagelse/udnyttelse af calcium og phosphor. Calcium udgør en vigtig bestanddel af knoglerne. Vitamin D hjælper også med at sikre et normalt calciumindhold i blodet.

Vitamin D bidrager desuden til immunsystemets normale funktion og spiller en rolle i celledelingsprocessen. Derudover bidrager vitamin D til at vedligeholde normale tænder og en normal muskelfunktion.

120 Vegetabilske kapsler:     Normalpris:  94 kr.       Tilbudspris:  75 kr.    SPAR  19 kr. i uge 20
360 Vegetabilske kapsler:     Normalpris: 219 kr.      Tilbudspris: 175 kr.    SPAR  44 kr. i uge 20

D-Sun Forte:

D-Sun Forte indeholder vitamin D, der er udvundet ved samme proces, som foregår i huden, når vi opholder os i solens lune forårs- og sommerstråler. Serveret i små synkevenlige vegetabilske kapsler.

D-Sun Forte er med 62,5 µg vitamin D3 pr. kapsel. Vitamin D er et fedtopløseligt vitamin, og for at bidrage til en god udnyttelse, er der tilsat lecithin fra solsikkeolie i D-Sun Forte.

vitamin D bidrager til at vedligeholde normale knogler, bl.a. fordi vitamin D bidrager til en normal optagelse/udnyttelse af calcium og phosphor. Calcium udgør en vigtig bestanddel af knoglerne. Vitamin D hjælper også med at sikre et normalt calciumindhold i blodet.

vitamin D bidrager desuden til immunsystemets normale funktion og spiller en rolle i celledelingsprocessen. Derudover bidrager vitamin D til at vedligeholde normale tænder og en normal muskelfunktion.

120 Vegetabilske kapsler:   Normalpris:  114 kr.     Tilbudspris:   91 kr.       SPAR  23 kr. i uge 20.