+45 29 90 02 02 birte@yinogyanghuset.dk

Hvordan arbejder jeg?

Måske sidder du selv lige nu med dit regnskab, og alt det det indebærer, og synes, at det mere er en sur pligt end en fornøjelse.

Vil du gerne i stedet bruge din energi og din tid til det du er bedst til, og det ikke ligefrem er bogføring, moms, fakturering og/eller lønberegning, vil det måske være en fordel for dig, at blive aflastet indenfor dette.

Jeg laver regnskab i C5 (og i Conventus hvis der er tale om en sportsforening) og har gjort det i en del år efterhånden. Jeg arbejder hjemme, så jeg kan holde timelønnen så lav som muligt. 

Du betaler kun for den tid jeg bruger på dit regnskab, men vi kan fint aftale inden, sådan ca. hvor mange timer jeg må bruge på det, så du er sikker på, at det ikke løber fra dig. Og kan jeg ikke nå det inden for den aftalte ramme, kan vi tage det op igen. 
 
Jeg arbejder på timelønsbasis, så der er ikke noget med at du skal betale for mere, end det du har brug for. Og der er ikke tale om et ansættelsesforhold. Jeg starter/stopper stopuret, og noterer start og sluttidspunkt, og i den periode hvor jeg bogfører, laver momsregnskab mm for dig, laver jeg ikke andet. Så jo mere tilgængeligt dit materiale er, jo hurtigere kan jeg arbejde, og jo billigere bliver det for dig.

Hvis du har brug for at jeg henter og bringer dine bilag, så kan vi også aftale dette, selvfølgelig mod en betaling. Du må også gerne selv aflevere, men den billigste måde vil være, at vi sender elektronisk til hinanden. 


Du kan kontakte mig på 29 92 01 00, hvis vi skal snakke mere om muligheden for, at jeg kan hjælpe dig. 

Du kan også skrive til mig på birte@mark-zone.dk